gezond en vitaal leven en werken

Overgangsproof

Veel organisaties zitten in een transitie naar zelfsturing en zelfsturende teams. Eigen regie is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Daarbij hoort ook eigen regie op vitaliteit en gezondheid. Voor vrouwen tussen 45 en 65 betekent dat dat ze moeten weten wat de levensfase waarin ze zitten betekent. En welke weg zij willen bewandelen om vitaal en gezond te kunnen blijven leven (en werken). Die is voor iedereen anders.

Een organisatie is overgangsproof als management  en (alle) medewerkers geïnformeerd zijn over wat deze levensfase betekent, de impact van de overgang op het werkvermogen bekend en bespreekbaar is en er geregeld is wat nodig is zodat vrouwen in deze levensfase vitaal en gezond kunnen (blijven) werken. 

Via het interventieprogramma OVER! begeleiden we uw organisatie naar overgangsproof zijn. 

De netwerkorganisatie OVER! bestaat uit verschillende professionals en biedt een interventieprogramma aan van een jaar. Daarin delen we kennis met vrouwen en met oa. bedrijfsarts, verzuimcoaches, HR adviseurs, leidinggevenden, etc. We ondersteunen met het levensfasegericht maken van het duurzaam inzetbaarheidsbeleid.En we kijken mee hoe dit het beste te borgen.  

De gemiddelde investering is ongeveer € 200 – 400 per werknemer 45-60 jaar.
NB. 1 dag verzuim kost € 300 – 400 per werknemer

Meer weten, een voorbeeldprogramma zien of een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact op.