gezond en vitaal leven en werken

Bestel nu! Uniek boekje over de overgang voor mannen

Elke vrouw komt in de overgang.
Ook die van jou!
Dat begint zo rond de 40. Waarvan ze last krijgt, hoeveel en op welke leeftijd is voor elke vrouw anders. Ben jij of zijn jullie rond die leeftijd? Heb je het algemene gevoel dat je vrouw of partner anders is dan anders? Kun je het niet zo goed onder woorden brengen? (En zij ook niet?)

Dan is dit boekje iets voor jou!        Het is gemaakt door studenten van de Hogeschool van Amsterdam.  Wat ze geleerd hebben willen ze graag delen. En dan vooral met mannen. Want dat kan mannen en vrouwen helpen om de overgang beter te managen.  Vrouwen voelen zich daardoor niet begrepen en niet gesteund. Dat kun jij veranderen!  (En dan vallen je grapjes over de overgang ook beter. Want een beetje humor mag heus wel. Ook van die vrouwen in de overgang.) Als je snapt waar die hitteaanvallen, al het gewaai en gewapper, dat korte lontje en die huilbuien vandaan komen, dan kun je er beter over praten, beter van slapen en betere seks hebben.

Is jouw vrouw of partner 40-45 jaar? Dan is ze al of komt ze binnenkort gegarandeerd in de overgang. Daar ontkomt ze niet aan. En jij ook niet als je met haar onder een dak woont. Dus waarom die overgang niet zo goed mogelijk managen, met zijn tweetjes?

Bestellen kan via www.men-o-pause.nl